Økologiske håndlavede uldstøvler m/gummisål

Behagelige og komfortable håndlavede uldstøvler, dansk design fra SHUS. Beskytter dine fødder på kolde dage, dine fødder holdes varme uden, at de sveder og samtidig tilpasser filtskoen sig fodens form. Produceret i blødt og 100% rent New Zealands uld, fri for kemikalier, krom og metaller.

Du får her et par flotte, funktionelle og rigtig praktiske uld hjemmesko med blød og dejlig ydresål der er produceret i skridsikker gummi, produceret i åndbart materiale, der sikre dejlig lune og varme fødder.

Disse SHUS filt hjemmesko, håndlavet i Nepal, lavet af de fineste økologiske råvarer, er virkelige behagelige at have på og har en pasform som tilpasser sig foden.

Filthjemmesko fra SHUS er kvalitet der holder år efter år.

New Zealands uld

Ulden i hjemmeskoene er fra new zealandske får. Det betyder, at du får et produkt, der har en langt større holdbarhed og slidstyrke end typiske uldtyper man opleverer indenfor tekstilbranchen.

God samvittighed

Vi går ind for bæredygtighed, social ansvarlighed og ikke mindst at levere kvalitetsfodtøj uden brug af kemikalier og andre skadelige stoffer. Alle hjemmesko fra SHUS er håndlavede af dygtige og dedikerede kvinder fra Nepal, som gør hver hjemmesko helt unik. Vi ønsker at give kvinder i Nepal mulighed for beskæftigelse med et meningsfyldt arbejde i gode omgivelser.

Vi arbejder konstant hårdt på, at optimere alle processerne i vores produktion, som både er til gavn for dig som forbruger og til gavn for vores grønne miljøpolitik.

Passion for uld

Ulden der bruges i hjemmeskoene er allergi-venlige og alle vores sko er ECO-friendly certificeret. Dette betyder, gode forhold for dyrene og garanterer samtidig renheden i den uld vi bruger. Det er med stor stolthed, at vi kan sige, at alle vores uldhjemmesko er udarbejdet i 100 % ren New Zealandsk uld.

Ulden er svedabsorberende og kan bære op til 40% af dets egen væske. Til sammenligning bære bomuld kun ca. 7%. Uld er varme tempererende og hjælper kroppen med altid at holde sin egen kropstemperatur. Når du ifører dig uld, vil du derfor hverken fryse eller svede.