Betaling- & finansiering

Betaling

På Shus.dk har du følgende betalings muligheder:

Hos Shus.dk bliver du ikke opkrævet nogen form for kortgebyrer. Ved betaling med dankort / kreditkort trækkes beløbet ikke fra din konto, før varen er afsendt fra vores lager, der vil aldrig kunne trækkes et større beløb, end du som kunde har godkendt ved køb.

Shus.dk bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som kryptere information mellem internetbrowser (kortindehaveren) og internetserver (Shus.dk). Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindelig udbredt, godkendt af PBS og betragtes som en sikker løsning.

Når du betaler med betalingskort er du altid sikret imod misbrug, du kan altid afvise en betaling når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko, i tilfælde af at dit betalingskort bliver misbrugt i online butikker som benytter SSL. Det vil sige at du online faktisk er bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. hvis dit dankort fx misbruges ved brug af pinkode.

Finansiering

Vi giver dig følgende muligheder for finansiering af dit køb hos os:

ViaBill 0,0% i rente

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-

Der er ingen renter, når du betaler med ViaBill og gratis at oprette en ViaBill konto, når du opretter en konto med en kreditgrænse på kr. 2.000,- med 365 dages løbetid. Ønsker du derimod en højere kredit, er det muligt at udvide din konto mod et mindre månedligt kontogebyr. Bemærk, at dette kræver at du kan kreditgodkendes. I forbindelse med et køb, vil du kunne tjekke, hvorvidt du er i betragtning til en kreditforhøjelse.

Kontogebyret betales én gang månedligt, den dag i måneden man har valgt at udvide kontoen. Kontogebyret betales så længe saldoen er over kr. 0,00.

Sådan virker det

Trin 1
Vælg ViaBill ved betalingen når du tjekker ud.

Trin 2
Udfyld en kort formular og bliv godkendt på få minutter.

Trin 3
Modtag din ordre med det samme og betal over tid i 10 lige store rater. Du betaler første rate ved afsendelse af din ordre, og resten senere. Med ViaBill dashboard app kan du nemt og overskueligt få et overblik over dine køb og afbetalinger.

Anyday – 0,0% i rente – delbetaling uden renter eller gebyrer

Anyday er en helt ny måde at betale på, hvor du slipper fuldstændigt for renter, ekstra gebyrer mv.

Med Anyday kan du dele din betaling op i 4. Du betaler 1/4 når du bestiller varen, og det resterende beløb betales over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Betaler du for sent, vil du blive pålagt eventuelle rykker- og inkassogebyrer.

Det er hurtigt, nemt og sikkert, du bliver kreditvurderet på et kort øjeblik – og bedst af alt: rente- og gebyrfrit!

Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/terms-conditions/shopper