Procedure for felt hjemmesko.


– Vores håndlavede filtsko er lavet af 100% ren uld, som er ikke-giftig, ikke-allergisk og der er brugt AZO-frie farvestoffer.

Disse sko er 100% håndlavede af hårdtarbejdende og dedikerede kvinder fra Nepal, som gør vores sko mere værdige og unikke.
Vores hovedmål er, at give så mange beskæftigelsesmuligheder til så mange husholdningskvinder i Nepal, som ikke var i stand til at få uddannelse på grund af fattigdom og anden grund.

– Vores sko er lavet efter mange måneders research og udvikling for at give vores kunder stor tilfredshed med dens varme, unikke design og komfort.
Vores sko fås også i forskellige unikke design og smukke farvekombinationer.
Ulden farves kun ved hjælp af miljøvenlig farve, som ikke indeholder nogen form for skadelige kemikalier.


Processen med at fremstille filtsko

1. Ulden kardes og farves i den krævede farve, som er den første proces med hele opgaven.
2. Ulden anbringes eller formes i en bundtræ for at starte filtningsproces, som inkluderer kontinuerlig håndpres i et par timer med lunkent vand og sæbe / rengøringsmidler. I denne proces fastgøres små uldfibre til hinanden for at danne en hel form af sko.
3. Formationer af fodformede ekstraktioner tørres i solen for at tage den til næste proces.
4. Derefter tilføjes ekstra lag til indersålen for at gøre skoen mere behagelige at have på, og så tilpasses lædersålen så skoen er komplet.

På denne måde færdiggøres processen fra får til dine fødder med dedikation og hårdt arbejde fra kvinderne, der arbejder for os.

Vores hovedmål er, at give arbejde og styrke de kvinder, der har lavet disse smukke sko.